Як дізнатися результат пробного ЗНО 2021

Поради для тих, хто хоче визначити кількість балів за пробне тестування.

До складання ЗНО залишилося вже зовсім мало часу. І, безперечно, підготовка випускників просто «кипить». Для того, щоб здійснити перевірку своїх знань та знайти мотивацію для ще активнішої роботи, тисячі майбутніх абітурієнтів зареєструвалися на пробне ЗНО, яке буде походити в кінці березня.

Терміни оприлюднення результатів пробного зовнішнього оцінювання

Цього року пробне тестування пройде:

  • 19 березня з української мови, української мови і літератури;
  • 26 березня з історії України, з математики, з математики (завдання рівня стандарту), з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

Зверніть увагу: У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання». Але потрібно встигнути зробити це в такі:

  • 19-21 березня з української мови, української мови і літератури;
  • 26-28 березня з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту),  біології,  географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Як перевірити результати пробного ЗНО

Усі учасники пробного тестування зможуть дізнатися інформацію про отримані бали (за 200-бальною та 12-бальною шкалою). Для визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання можна використати свою особисту сторінку. До речі, саме на ній до має з’явитися запрошення на пробне ЗНО (там буде вказано місце і час тестування). Інший спосіб отримання своїх балів – використання спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО». Тож вам потрібно просто використати один зі способів та перенести в електронну форму ваші відповіді. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Зверніть увагу, що зробити це можна лише у чітко визначені терміни. Якщо цього не зробити у вказані вище дні, програма не зможе підрахувати ваші бали. Це доведеться робити самостійно, використовуючи спеціальні таблиці для переведення балів.

Щоб увійти до особистого кабінету учасника пробного тестування, необхідно ввести у відповідні поля свій логін та пароль. Ці дані автоматично формує система під час реєстрації на пробне ЗНО. Якщо ви забули чи втратили логін та пароль, їх можна відновити, указавши адресу своєї електронної пошти у відповідне поле.

 

ВИЗНАЧИТИ РЕЗУЛЬТАТИ

 

Для того, щоб увести результати пробного ЗНО вам потрібно виконати кілька послідовних дій. Зокрема: 

  1. Перейти на спеціальний сервіс зі своєї особистої сторінки чи за посиланням.
  2. Увести у відповідні поля сервісу свій логін і пароль.
  3. Обрати ваш регіональний центр оцінювання якості освіти, за допомогою якого була здійснена реєстрація на пробне тестування.
  4. Перейшовши на сторінку сервісу, обрати опцію «Заповнити бланк А».
  5. Перенести в електронний формат відповіді, які ви вказали під час проходження пробного тестування.
  6. Самостійно визначити приблизну кількість балів, які ви отримали за виконання завдань відкритої форми (наприклад, власного висловлення), якщо така є.
  7. Обрати опцію «Заповнити бланк Б» і вказати визначений вами бал за виконання завдань відкритої форми.
  8. Зберегти зміни та дочекатися появи результатів пробного зовнішнього оцінювання.

Радимо вам указувати саме ті відповіді, які ви давали під час пробного тестування. Це дозволить максимально об’єктивно визначити ваші бали.

Критерії оцінювання результатів пробного тестування

Як ми вже писали в попередній статті, випускники шкіл можуть складати державну атестацію у формі зовнішнього оцінювання. Відповідно, оцінка за тестування матиме дві шкали: рейтингову (від 100 до 200 балів) та критеріальну (від 1 до 12 балів). Це ж саме очікує й учасників пробного ЗНО. Тож під час перегляду результатів свого пробного тестування, ви зможете побачити так само дві оцінки. Крім того, перед визначенням результатів пробного тестування будуть оприлюднені порогові бали «склав/не склав».

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо