Вебінар «Як розібратися із програмою НМТ з української мови за 60 хвилин?»
Покажемо, чому програма НМТ – це ключ до успіху на іспиті!

Зареєструватися
Трансляція відбулась
8 листопада 2023
Журбенко Антоніна

дипломований магістр філології, викладачка авторського курсу підготовки до НМТ-2024 з української мови; досвід викладання української мови – 3 роки

Проходь тренувальне мінітестування та завантажуй подарунок – «Як зробити програму НМТ з української мови ключем до успіху на іспиті: чекліст секретів».

Досі не знаєш, із чого почати підготовку до НМТ з української мови? Уже доводилося відкривати програму ЗНО, але через величезну кількість інформації одразу її закриваєш? Усе ще не розумієш, чому для складання НМТ-2024 з української мови слід використовувати програму ЗНО з української мови та літератури 2018 року?

Програма є одним із найважливіших елементів підготовки до НМТ. І ми допоможемо тобі використовувати її швидко та ефективно!

Під час безкоштовного вебінару ми:

  1. Розглянемо структуру програми НМТ з української мови й навчимося нею користуватися.
  2. Виокремимо повний перелік тем, за якими створено НМТ-2024.
  3. Поділимося секретами і порадами з вирішення типових завдань НМТ.

А вже 7 листопада о 19:00 на безкоштовному вебінарі відбудеться розбір однієї з найбільш підступних тем із програми НМТ з історії України «Краш-тест найскладнішої теми НМТ з історії України: вчимо гетьманів Руїни»!

Реєструйтеся і до зустрічі!

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.