Вебінар «Краш-тест найскладнішої теми НМТ з історії України: вчимо гетьманів Руїни»
Допомагаємо розібратися із однією із найскладніших тем НМТ-2024!

Зареєструватися
Трансляція відбулась
7 листопада 2023
Костик Світлана

викладачка історії Онлайн-школи «На Урок», авторка курсу підготовки до НМТ-2024 з історії України; досвід викладання історії – 7 років.

Проходь тренувальне мінітестування з теми «Руїна» та завантажуй подарунок – інфографіку «Всі гетьмани: від Вишневецького до Самойловича»

 

А ти зможеш відрізнити Брюховецького від Тетері? А про Чуднівську кампанію і Чигиринські походи знаєш? А хто такі сердюки, компанійці і бунчукове товариство? Чи зможеш згадати назви й дати підписання майже десятка угод і договорів, які підписували гетьмани, і які потрібно знати на НМТ?...

Таааак, усі ці питання стосуються теми «Руїна» – без перебільшення, однієї з найскладніших для розуміння та запам'ятовування тем на НМТ-2024 з історії України.

Але не хвилюйся, адже ми допоможемо розібратися!

Під час безкоштовного вебінару ми:

  1. Закріпимо лайфхаки ефективної підготовки до НМТ з історії України.
  2. Розглянемо основну інформацію з теми, яку вимагає знати програма НМТ.
  3. Опрацюємо найскладніші завдання з цієї теми, які часто траплялися на ЗНО та НМТ з історії України.
  4. Навчимося швидко та успішно працювати із картосхемами, портретами та поняттями з теми.

Під час ефіру ми подаруємо учасникам напрочуд корисний бонус – авторську інфографіку «Всі гетьмани: від Вишневецького до Самойловича»

Реєструйтеся і до зустрічі!

А вже 08.11 на тебе чекає безкоштовний вебінар з української мови: «Як розібратися із програмою НМТ з української мови за 60 хвилин?»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.