Демонстраційний варіант НМТ тепер можна пройти і онлайн

 

Український центр оцінювання якості освіти, як і обіцяв, надає випускникам можливість пройти демонстраційний варіант НМТ в онлайн-форматі. Зробити це можна у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. 

Зверніть увагу: інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ. Але за структурою, типами завдань і тривалістю їхнього виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту. 

На виконанння тесту ви матимете 90 хвилин, упродовж яких потрібно виконати 60 завдань із трьох навчальних предметів: 

Зверніть увагу: під час виконання як демонстраційного тесту, так і під час реального тестування можна вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання та змінювати варіант відповіді. А після завершення роботи над тестом можна отримати результати тестування за кожен блок завдань НМТ. 

Ще один момент: перед початком виконання завдань ви побачите 4 запитання про себе, на які варто чесно відповісти. Ці відповіді УЦОЯО використає для статистики.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Нагадаємо, що під час реального тестування ви маєте право використовувати довідкові матеріали з математики, тож і тепер варто працювати над завданням з ними. 

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо