Стань фінансовим експертом: бери участь у конкурсі «Як це працює: гроші»

Звідки беруться гроші? Чому не можна просто давати кожній людині стільки грошей, скільки їй потрібно для життя? Як працюють банки та для чого вони взагалі потрібні? Як заощадити кошти та купити нарешті новий телефон? Стільки запитань! А от де шукати на них відповіді – не завжди ясно. 

Відкриємо секрет: світ фінансів та грошей настільки непростий, що подеколи відповіді на ці запитання знають навіть не всі дорослі. А це, на жаль, може призвести до серйозних проблем. Тому так важливо з дитинства опановувати фінансову грамотність. Для цього насправді є різні інструменти та можливості. І деякі з них дуже цікаві! Як-от новий пізнавальний конкурс від Освітнього проєкту «На Урок» – «Як це працює: гроші»

Завдяки участі у змаганні ви отримаєте відповідь на запитання, які точно у вас точно виникали:

  • як була створена українська гривня?
  • хто відповідає за дизайн банкнот національних валют?
  • які послуги можна отримати в банку?
  • скільки важить 1 млн доларів?
  • як заощаджувати гроші?

Уже цікаво, чи не так? А скільки ще цікавинок чекає на учасників конкурсу! Тож мерщій реєструйтеся! До речі, реєстрація вже відкрита та триватиме до 20 червня – ви точно встигнете взяти участь. А після виконання завдань на вас традиційно чекають яскраві нагороди.

Ви можете зареєструватися для участі самостійно, а можете попросити про це вчителя. І не забудьте розказати про конкурс друзям! 

Партнерами нашого нового всеукраїнського конкурсу стали «Як це працює: гроші» стали Національний банк України та Центр фінансових знань «Талан». 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Рекомендуємо