Встигніть зареєструватися на офлайн-покази Чілдрен Кінофесту!

Увага всім кінофанам: уже 7 червня стартує 11-й Чілдрен Кінофест! Тож не проґавте шанс зареєструватися на безплатні покази найцікавіших стрічок! Реєстрація вже стартувала, тож мерщій! 

Ви зможете побачити фільми фестивалю в кінотеатрах Києва, Львова, Вінниці, Житомира, Дніпра, Луцька, Одеси, Полтави, Хмельницького, Чернігова та Запоріжжя. Також передбачена цікава програма і для онлайн-глядачів. 

Аби обрати фільми, які ви захочете подивитися, пропонуємо ознайомитися із розкладом показів: 

  • 7 червня – фільм-відкриття «Королівство Кенсуке». У стрічці розповідається про хлопчика і його вірного собаку, які опиняються на безлюдному острові після шторму.
  • 8 червня – «Пташина скеля». Це історія про пташку та її друзів, які рятують від небезпек єдине яйце, знесене на їхньому острові цього року.
  • 9 червня – «Окейдякбувай». Фільм присвячено історії однокланиць, які тікають зі школи для дітей з порушенням слуху, щоб навідати бабусю однієї з дівчат.
  • 10 червня – «Тонда, Славка і чарівне світло». Це фентезі-анімація про пригоди особливого хлопчика, що світиться від народження, та його сусідку з чарівним ліхтариком.
  • 11 червня – «Детективи звіропоїзда». У центрі сюжету фільму розповідь про викрадення цінного винаходу, яке розслідує команда друзів.
  • 12 червня – «Літо сюрпризів». Це історія про те, як перша самостійна мандрівка поїздом обертається для 10-річного хлопчика спершу халепою, а опісля — шаленими пригодами в компанії нової подруги.
  • 13 червня – «Ніна та секрети Їжачка». У фільмі розповідається про дівчинку, яка разом із другом та уявним їжачком намагаються розшукати скарб на фабриці.
  • 14 червня – позаконкурсний ретроспективний показ мультфільму «Володарі часу» (1982). Це фантастична стрічка про капітана зорельота, який шукає на дикій планеті загубленого хлопчика.
  • 15 червня – показ фільмів-фіналістів 8-го Дитячого кіноконкурсу. Ви побачите 16 робіт режисерів і режисерок 6-14 років з усієї України. Призерів обере професійне журі, до складу якого ввійшли режисерка анімації Анна Дудко, кінокураторка та авторка «Твоєї книги про кіно» Ольга Бірзул, а також кінорежисер-документаліст Роман Любий. Відвідувачі та відвідувачки фестивалю оберуть призера глядацьких симпатій.
  • 16 червня – фільм-закриття фестивалю «Душа команди» – іспанська комедія, яка перемогла на Чілдрен Кінофесті торік. Це стрічка про черницю, яка засновує у школі-інтернаті футбольну команду, щоб упоратися з бешкетними вихованцями.

У день відкриття кінофесту у столичному Будинку кіно відбудеться урочиста Церемонія відкриття фестивалю. У ній візьмуть участь співачка Світлана Тарабарова. та Почесний посол цьогорічного Чілдрен Кінофесту актор та співак Артур Логай. Ведучою Церемонії буде телеведуча каналу «1+1» Марічка Падалко.

8 червня, у другий день кінофесту, відбудеться презентація розвивально-тематичного мультсеріалу «Іскорки суперсил» від ЮНІСЕФ Україна: ви побачите першу серію проєкту. Його другу серію вам покажуть 11 червня. 

Якщо у вас немає змоги відвідати кінотеатри, то неодмінно долучайтеся до онлайн-показів! Ви зможете переглянути фільми Дитячого кіноконкурсу, стрічки «Володарі часу» та «Душа команди», а також для вас підготовлена спеціальна програма «Коли ще звірі говорили». Також можна переглянути мультсеріал «Іскорки суперсил» від ЮНІСЕФ Україна. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Освітній проєкт «На Урок» цьогоріч знову став медіапартнером Чілдрен Кінофесту. З нетерпінням очікуємо на фестиваль разом!

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Рекомендуємо