Завершується другий етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ

Сьогодні, 7 вересня 2022 року, завершується другий етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ. Тож якщо ви ще не встигли зареєструватися, то саме час виправитися! Інакше ви втратите останню можливість скласти цьогоріч тестування та вступити до омріяного вишу.

На цьому етапі ви маєте заповнити спеціальну форму, розміщену на вашій інформаційній сторінці. Її ви можете знайти у вкладці «Підтвердження участі в НМТ». Далі необхідно:

  • вибрати із запропонованого переліку населений пункт, у якому (або поблизу якого) ви плануєте перебувати в період спеціальної сесії НМТ; 
  • зазначити свої прізвище та ім’я;
  • обчислити і правильно ввести результат у відповідну комірку, натиснути на кнопку «Взяти участь у НМТ».

Якщо ви все зробите правильно, то на сторінці з’явиться інформаційне повідомлення, де буде зазначено, що ви успішно підтвердили бажання взяти участь у спеціальній сесії НМТ. Також у цьому повідомленні буде вказано назву населеного пункту, вибраного для складання тестування.

Цей етап також мають пройти учасники основної / додаткової сесії, які з різних причин не з’явилися для проходження тестування і хочуть узяти участь у спеціальній сесії випробувань. 

А вже з 10 вересня 2022 року ви зможете завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження НМТ. 

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо