Навчайся без обмежень: lifecell скасував тарифікацію на сайті «На Урок»

Від початку повномасштабного вторгнення військ росії в Україну онлайн-школа «На Урок» мобілізувала свої ресурси, аби учні та вчителі мали вільний і стабільний доступ до інформаційних, навчальних матеріалів, інструментів, які б допомогли організувати якісний освітній процес в умовах війни. Але через те, що багато дітей та педагогів були змушені покинути власні домівки, мобільний інтернет часто стає єдиним доступним засобом для онлайн-навчання.

Спільними зусиллями команди «На Урок» та мобільного оператора lifecell ми реалізуємо принципи концепції вільного доступу до знань за будь-яких умов. І ось результат: для всіх абонентів lifecell скасовується тарифікація мобільного інтернету під час роботи із сайтом Онлайн-школи «На Урок» naurok.ua.

Відтепер для абонентів lifecell, які працюють на сайтах Освітнього проєкту «На Урок», трафік не тарифікуватиметься. Це означає, що користувачі можуть вільно і без обмежень користуватися ресурсами проєкту «На Урок» незалежно від стану свого мобільного рахунку.

З «На Урок» школярам ніколи нудьгувати:

  • Виконуйте домашні завдання
  • Пройдіть онлайн-тестування
  • Долучайтеся до участі в Олімпіаді
  • Реєструйтеся на інтернет-конкурси
  • Читайте корисні матеріали в Журналі

Отримайте максимум від онлайн-навчання!

Довідка: lifecell – український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передавання даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, втілюючи в життя проєкти задля розвитку концепції «розумного міста», «розумного регіону», підвищення безпеки громадян і розбудови мереж IoT (інтернету речей) тощо.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо