Реєстрацію для участі в Національному мультитесті продовжили до 19 квітня

Враховуючи поточну ситуацію, Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення подовжити терміни формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тесті. Картки можна сформувати до 19 квітня. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. 

В УЦОЯО наголосили на тому, що для організації вступних випробувань на бакалаврат потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію буде отримано з бази даних реєстрації для участі в ЗНО. 

У травні кожний, хто зареєструвався для участі в ЗНО, має зайти на свою Інформаційну сторінку та неодмінно повинен підтвердити бажання складати це тестування, а також повідомити про те, в якому регіоні перебуватиме в липні.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Вступники, які зареєструвалися для участі в ЗНО, є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти (мають бути заповнени реєстраційні картки, а пакети реєстраційних документів передані керівниками закладів освіти або самостійно надіслані до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти).

Найімовірніше, ви вже маєте сертифікат учасника ЗНО, тож зможете заходити на свою Інформаційну сторінку (номер і PIN-код для входу знайдете на сертифікаті), аби отримати всю актуальну інформацію щодо подальших дій, яка стосуватиметься саме вас. Коли потрібно заходити на Інформаційну сторінку? УЦОЯО обов'язково повідомить про це.

Якщо ж сертифіката немає, то хвилюватися теж не варто: УЦОЯО невдовзі повідомить, як отримати номер і PIN-код для входу на Інформаційну сторінку.

УЦОЯО радить особливо уважно заповнювати реєстраційні картки. Із детальною інструкцією ви можете ознайомитися за посиланням

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо