Демонстраційний тест НМТ з французької мови: Enchanté!

Якщо ви у шкільні роки вчили французьку мову, то чому б не скласти її в межах національного мультитесту? До речі, у вас є чудова можливість перевірити власні знання, адже Український центр оцінювання якості освіти вже виклав демоверсію НМТ з французької мови. 

Пройти тест НМТ з французької мови можна за посиланням.

Обов'язково враховуйте той факт, що, оскільки тест розміщено на сайті Львівського центру оцінювання якості освіти, інтерфейс тестувальника, з яким ви працюватимете зараз, відрізнятиметься від того, який буде на реальному іспиті. Але в будь-якому випадку структура запитань, їхня кількість та час, відведений на виконання, збігатимуться.

Для того, аби виконати всі 32 завдання тесту, у вас буде 60 хвилин.

Важливий нюанс: під час тестування (демонстраційного та реального) ви матимете можливість:

  • визначати, у якому порядку виконувати завдання;
  • повертатися до виконаних раніше завдань, якщо виникне така потреба;
  • змінювати вибрані раніше варіанти відповідей.

Іще один момент, на який варто звернути увагу: перед початком тесту УЦОЯО попросить вас дати відповіді на чотири короткі запитання. Не варто перейматися, адже ваші відповіді просто допоможуть Центру зібрати важливу статистику:

  1. Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  2. Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класів, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студенти І-ІІ курсів коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки).
  3. У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  4. Де ви зараз перебуваєте?
Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Можливо, що інколи тестувальник працюватиме не ідеально, наприклад, підвисатиме. Чому? Бо може бути, що крім вас можливістю перевірити свої знання захоче скористатися ще чимало випускників. Утім, переживати, що така ситуація станеться під час реального тестування, не варто, бо організатори обіцяють обмежити кількість одночасних користувачів. 

Якщо через, наприклад, повільний інтернет, ви не маєте можливості працювати з онлайн-тестувальником, то просто завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ з французької мови на свій пристрій. Виконайте завдання, а потім звірте свої відповіді з правильними.

 

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Рекомендуємо