Демонстраційний тест НМТ з іспанської мови: ¡Hasta pronto!

Якщо для того, аби розпочати навчання в омріяному університеті, ви маєте скласти іспанську мову, то маємо чудову новину! Український центр оцінювання якості освіти вже представив демоверсію НМТ з іспанської мови. Тож саме час перевірити власні знання та визначити, чи потрібно підтягнути якісь теми.

Пройти тест НМТ з іспанської мови можна за посиланням.

Під час роботи в онлайн-середовищі варто зважати на те, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному мультитесті. Чому? Бо він розміщений на сайті Львівського центру оцінювання якості освіти, це лише пробний варіант, це варто розуміти. Тим паче, що за структурою, типами завдань, тривалістю їхнього виконання демонстраційний варіант цілком аналогічний вступному тесту.

Натомість під час демонстраційного та реального тесту ви можете:

  • за власним рішенням визначати послідовність виконання завдань НМТ;
  • за потреби повертатися до раніше вже розв'язаних завдань;
  • змінювати раніше вказані відповіді, якщо ви вважаєте, що вона неправильна.

А ще важливо звернути увагу: перед початком тесту УЦОЯО попросить вас дати відповіді на чотири короткі запитання. Не варто переживати, адже ваші відповіді допоможуть Центру зібрати важливу статистику:

  1. Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  2. Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класів, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студенти І-ІІ курсів коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки).
  3. У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  4. Де ви зараз перебуваєте?

Під час роботи ви можете помітити, що тестувальник трохи підвисатиме (але цього може і не бути). Не варто хвилюватися, це лишень говорить про те, що просто зараз чимало випускників захотіли теж перевірити свої знання. Організатори тестування стверджують, що під час реального НМТ такого не буде, оскільки вони обмежать кількість одночасних користувачів. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Якщо у вас зараз повільний інтернет і ви не маєте можливості відкрити онлайн-тестувальник, або у вас не має часу просто зараз працювати за комп'ютером упродовж 60 хвилин, то просто завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ з іспанської мови на свій пристрій. Виконайте завдання, а потім звірте свої відповіді з правильними.

 

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо