Демонстраційний варіант НМТ: яким буде тест

Український центр якості освіти, як і обіцяв, представив демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту. Ознайомитися з документом ви можте за посиланням.

Наразі тест представлено у форматі pdf. Як зазначають в УЦОЯО, це зручний варіант для тих абітурієнтів, які зараз не мають стабільного доступу до інтернету або постійного доступу до комп'ютерів.

Окрім завдань у пропонованому документі ви знайдете також правильні відповіді, тож зможете одразу перевірити себе. Пам'ятайте, що під час виконання завдань із математики ви можете користуватися довідковими матеріалами

Певно, багато хто хотів би отримати можливість потренуватися виконувати завдання в онлайн-режимі, навчитися розподіляти час на виконання 60 завдань з трьох навчальних предметів, а після завершення роботи над тестом отримати результати тестування. В УЦОЯО обіцяють, що невдовзі всі випускники отримають таку можливість: онлайн-версія тесту з'явитьбся на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо