Для участі в НМТ зареєструвалися понад 400 тисяч осіб

Із 1 лютого до 19 квітня всі, хто прагне цього року вступати до ЗВО, заповнювали реєстраційні картки на сайті УЦОЯО. За цей періол було створено 492 204 картки, з них унікальних – 402 527. 346 768 комплектів реєстраційних документів надійшло до РЦОЯО, всі вони були опрацьовані.

В Українському центрі якості освіти зазначають, що особи, які створили реєстраційні картки, ще не є учасниками Національного мультипредметного тесту. Саме тому для того, аби точно взяти участь у тестуванні, в травні обов'язково мають підтвердити бажання проходити НМТ на своїх інформаційних сторінках. А ще – повідомити організаторів про те, у якому регіоні вони перебуватимуть у липні. 

Наагадаємо, що Інформаційна сторінка – це спеціальний сервіс на сайті УЦОЯО, ввійти у який можна за номером і PIN-кодом. Ті вступники, які встигли отримати Сертифікат учасника ЗНО, мають доступ до своєї сторінки вже зараз. Багато учасників отримали інформацію про логін і PIN-код для доступу від керівників закладів освіти, де вони навчаються.

Що робити тим, хто не отримав Сертифікат учасника ЗНО? Не панікувати. Адже невдовзі ви отримаєте на вказаний під час реєстрації номер мобільного телефону SMS із даними для входу на інформаційну сторінку. Якщо ж ви не отримаєте цих даних, то з 12 до 19 травня працюватиме спеціальна гаряча лінія, де можна буде дізнатися номер і PIN-код для доступу до інформаційної сторінки.

Особи, які не зареєструвалися (тобто не сформували реєстраційну картку) впродовж 1 лютого – 19 квітня, зможуть це зробити в червні, коли відбуватиметься додатковий період формування реєстраційних карток. Вони зможуть взяти участь в додатковій сесії НМТ. 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо