Демонстраційний варіант НМТ з хімії: пригадуємо періодичну систему хімічних елементів

Якщо ви вже почали готуватися до НМТ, то чудово розумієте, що без тренувань не обійтися. І ви можете без проблем повправлятися у розвʼязуванні завдань, адже Український центр оцінювання якості освіти виклав демонстраційний варіант Національного мультитесту з хімії. Не варто втрачати можливість перевірити, наскільки добре ви засвоїли матеріал!

Для вас передбачено два варіанти для зручної роботи:

  1. Предметні тести в pdf-файлах (тест з хімії ви знайдете за посиланням).

    Це комфортний варіант для тих, хто з певних причин не має можливості сидіти довго за компʼютером, а також для тих, кому не дуже зручно працювати з різними гаджетами, або для тих, у кого не надто швидкий інтернет. Наприкінці документа із тестуванням ви знайдете правильні відповіді, тож матимете змогу одразу себе перевірити.

  2. Тестування на платформі «Всеукраїнська школа онлайн».

    Такий варіант стане оптимальним рішенням для тих, хто має бажання якнайточніше відтворити атмосферу реального тестування. До того ж ви зможете ознайомитися з інтерфейсом онлайн-тестувальника, що дуже корисно (його зробили наближеним до реального), навчитися правильно позначати відповіді на запитання, потренуватися в розвʼязанні завдань різних форм.

Зверніть увагу: перш ніж почати, ви маєте зареєструватися на платформі «Всеукраїнська школа онлайн». Без облікового запису пройти тест, на жаль, не вдасться. 

Як пройти демотест НМТ з хімії?

Платформа, на якій розміщено тестувальник, велика і, якщо ви на ній уперше, то є ризик трохи заплутатися. Тож, для початку роботи ви маєте:

  • Знайти розділ «Курси» (розташований на верхній робочій панелі сайту) та перейти у нього.
  • Обрати навчальний курс для 10-го або 11-го класу.
  • Відкрити вкладку «Демонстраційний варіант НМТ-2024».
  • Натиснути кнопку «Переглянути курс» - система відкриє безпосередньо перелік предметних тестів.
  • Зареєструватися безпосередньо на курс. 

У цьому випадку дуже зручно, що ви можете визначити саме ту комбінацію предметів, яка вам потрібна для вступу до університету, і перейти вже до тренувань. А для того, аби максимально наблизити процес до реальності, нагадаємо, що всі предметні тести складаються в один день. Для цього передбачено два етапи по 120 хвилин і перерву між ними у 20 хвилин. Але на цій платформі часових обмежень не існує, тож ви маєте встановити їх самостійно.

Під час демонстраційного тесту з хімії ви зможете, враховуючи ситуацію, самостійно вирішувати, в якій послідовності виконувати завдання, повертатися до раніше пройдених, змінювати відповіді тощо. Усе буде так, як і під час реального НМТ. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Після завершення роботи ви зможете переглянути та проаналізувати індвідуальний звіт про ваші успіхи. Для цього перейдіть до вкладки «Прогрес». Тут ви побачите, скільки балів набрали, де помилилися, а отже - над якими темами ще варто попрацювати.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо