Демонстраційний варіант НМТ з німецької мови: Wie geht's?

Ви вже визначилися із майбутнім університетом та спеціальністю? Якщо ні, то варто ретельно подумати, адже нее за горами НМТ, де ви маєте обрати, який предмет складатимете на додачу до трьох обовʼязкових. І у вас уже навіть є можливість потренуватися, оскільки Український центр оцінювання якості освіти виклав демонстраційний варіант Національного мультитесту з німецької мови. Тож, якщо вам потрібен саме цей предмет, не втрачайте можливості перевірити, наскільки добре ви знаєте німецьку.

Для вас передбачено два варіанти для зручної роботи:

  1. Предметні тести в pdf-файлах (тест з німецької мови ви знайдете за посиланням).

    Це комфортний варіант для тих, хто з якихось причин не має можливості сидіти довго за компʼютером, хто не хоче проходити тест зі смартфона, або для тих, у кого не надто швидкий інтернет. Наприкінці документа із тестуванням ви знайдете правильні відповіді на всі запитання, тож одразу зможете провести самоперевірку.

  2. Тестування на платформі «Всеукраїнська школа онлайн».

    Такий варіант підійде вам у тому випадку, якщо ви бажаєте максимально точно відтворити атмосферу реального тестування. До того ж це дає можливість заздалегідь ознайомитися з інтерфейсом онлайн-тестувальника: його зробили схожим на реальний. Також ви навчитеся правильно позначати відповіді на запитання, потренуєтеся в розвʼязанні завдань різних форм.

Зверніть увагу: перед стартом ви маєте зареєструватися на платформі «Всеукраїнська школа онлайн». Без облікового запису пройти тест, на жаль, не вдасться. 

Як пройти демотест НМТ з німецької мови?

Платформа, на якій розміщено тестувальник, велика і не надто проста для користувачів, які на ній уперше. Тому для початку роботи ви маєте:

  • Знайти розділ «Курси» (розташований на верхній робочій панелі сайту) та перейти у нього.
  • Обрати навчальний курс для 10-го або 11-го класу.
  • Відкрити вкладку «Демонстраційний варіант НМТ-2024».
  • Натиснути кнопку «Переглянути курс» - система відкриє безпосередньо перелік предметних тестів.
  • Зареєструватися безпосередньо на курс. 

Ви можете самостійно визначити ту комбінацію предметів, яка потрібна для вступу до університету саме вам, що насправді надзвичайно зручно, а вже потім перейти безпосередньо до тренувань. А для тих, хто прагне максимально наблизити тренування до реальності, нагадаємо, що всі предметні тести ви складатимете в один день. Для цього передбачено два етапи по 120 хвилин, між якими буде 20-хвилинна перерва. Втім, на цій платформі часових обмежень не встановлено, тож, якщо захочете, визначте їх для себе самостійно.

Під час демонстраційного тесту з німецької мови ви зможете, враховуючи потреби, самостійно вирішувати, в якій послідовності розвʼязувати завдання, повертатися до раніше пройдених, змінювати відповіді тощо. Усе буде так, як і під час реального НМТ. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Після завершення роботи ви зможете проглянути та проаналізувати індвідуальний звіт про ваші успіхи. Для цього перейдіть до вкладки «Прогрес». Тут ви побачите, скільки балів набрали, де помилилися, а отже - над якими темами ще варто попрацювати.

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо