На НМТ можна зареєструватися через Дію: як це зробити

Чудова новина для всіх майбутніх абітурієнтів: відтепер зареєструвати для участі в національному мультипредметному тесті ви можете за допомогою застосунку Дія! Але для цього, звісно, вам потрібно мати мати ID-картку або закордонний паспорт у Дії.

Нагадаємо, що процес реєстрації розпочинається зі створення персонального кабінету за допомогою сервісу на вебсайті УЦОЯО. Це залишається незмінним. Проте завдяки Дії процес стане швидшим та зручнішим! Як? Тому що вам потрібно просто надіслати копію цифрового паспорта через Дію — таким чином ваші персональні дані, що необхідні для реєстрації, автоматично будуть завантажені до сервісу. Отже, вручну ви нічого не вводитимете.

Як виглядає процес? 

  1. Зайдіть на сторінку сервісу «Реєстрація для участі в НМТ» та після ознайомлення з документами натисніть на кнопку «Розпочати реєстрацію».
  2. Оберіть  опцію «Створити за допомогою Дії».
  3. Натисніть на QR-код або відскануйте його камерою смартфона, на якому встановлена Дія, а потім підтвердіть відправлення копії паспорта Дія.Підписом. 
  4. Заповніть стандартну форму, вказавши: контактну інформацію, вибрати категорію «випускник поточного року» або «випускник минулих років», указати навчальний предмет на вибір, вибрати населений пункт в Україні / за кордоном для складанням НМТ, завантажити копію документа про освіту. 

Після цього обов’язково натисніть кнопку «Надіслати на обробку». 

Звісно, вам періодично потрібно заходити до персонального кабінуту, і звісно, тепер ви можете це робити за допомогою Дія.Підпис. Просто перейдіть на сторінку персонального кабінету, виберіть варіант «Вхід за допомогою застосунку Дія», натисніть на QR-код / відскануйте його камерою смартфона, на якому є Дія, та пройдіть перевірку за фото.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо