Отримай подарунок за знання: MEGOGO став партнером VIII Інтернет-олімпіади «На Урок»

Переможець отримує все! І це правильно. Особливо якщо мова йде про переможця справжнісінької олімпіади. А що може бути краще, ніж нагородити себе відпочинком з улюбленою аудіокнигою, фільмом або серіалом? О так, наш новий партнер знає про розваги та відпочинок усе. Тобі уже цікаво, чи не так?

Із радістю представляємо MEGOGO – офіційного партнера VIII Інтернет-олімпіади «На Урок», який підготував для вас чудові подарунки.

MEGOGO дарує місяць доступу до 6000 аудіокниг і подкастів у мобільному додатку всім, хто отримає Диплом І ступеня з будь-якого предмета. Вже хочеться перемогти, справді? Тим паче, що перемога так близько!

Але це ще не все! За результатами Олімпіади серед усіх учасників буде проведено розіграш 100 передплат «Максимальна» на місяць. 

Що цікавого в передплаті:

  • 320 каналів для всієї родини
  • 20 000 фільмів і мультиків
  • Популярні зарубіжні серіали
  • Спортивні трансляції, ЛЧ і ЛЄ 
  • Доступ до преміальних каналів
  • Круті подкасти і понад 6 000 аудіокниг

Олімпіада триватиме по 28 лютого, зареєструватися можна в будь-який момент і одразу переходити до виконання завдань. Реєструйся самостійно або звернися по допомогу до вчителя. Долучайся, це цікавий челендж і круті призи. Адже бути з «На Урок» – завжди цікаво!

Більше інформації за посиланням

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо