Майбутні підприємці, шанс для вас: MBA Kids International оголошує старт Стипендіальної програми для учнів 7-11 класів

Мрієш стати справжнім лідером, прокачати комунікаційні навички, опанувати мистецтво підприємництва та навіть отримати перший бізнес-досвід? Тоді тебе точно зацікавить Стипендіальна програма від Школи підприємництва та лідерства для дітей та підлітків MBA Kids International! 

MBA Kids International створила гейміфіковану онлайн-платформу mbakids.online, на якій діти та підлітки з будь-якого куточку світу можуть опанувати надважливі для XXI сторіччя навички, так звані soft skills з підприємництва, лідерства, тайм-менеджменту тощо. Упевнені, ти знаєш, як це важливо, якщо прагнеш досягти успіху!

Узяти участь у Стипендіальній програмі можуть учні 7-11 класів загальноосвітніх шкіл, які ніколи раніше не навчалися на Річній програмі в MBA Kids International. Місце проживання значення не має!

Зверни увагу: конкурс на отримання стипендій проходитиме в кілька етапів:

  1. До 31 липня 2021 року необхідно зареєструватися для участі в конкурсі (зробити це можна за посиланням), а потім пройти курс «Основи підприємництва». На тебе чекає 13 відеоуроків, при чому після кожного необхідно пройти тести та виконати письмове завдання. А фінальним завданням курсу буде презентація васної бізнес-ідеї.
  2. 1-15 серпня 2021 року формуватиметься рейтингова таблиця учасників. 50 учасників, які отримають найвищі бали (максимум – 2360), пройдуть до фінального етапу. Тепер необхідно пройти співбесіду з командою MBA Kids International та надавачами стипендій.
  3. 15-31 серпня 2021 року оголосять результати. 

Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу і зареєструватися можна за посиланням: https://mbakids.ua/stipendiya/.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Програма починається 18 вересня 2021 року та триватиме до 28 травня 2022 року. Не проґав свій шанс! 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо