Списування на НМТ призведе до ануляції результатів

Певно, ви бачили минулорічні дописи випускників, які стверджували, що в них була можливість списувати під час Національного мультипредметного тесту. Чи дійсно це було так? Можливо. Тож цьогоріч Український центр оцінювання якості освіти вжив відповідних заходів, які унеможливлять таку ситуацію. Про це розповіла директорка УЦОЯО Тетяна Вакуленко.

Тож спеціалісти УЦОЯО попіклувалися про те, аби можливість використання тестової платформи з неналежною метою була обмежена.

Так, учасник комп'ютерного тестування не матиме можливості відкрити додаткові вікна браузера (хоча в минулому році дехто стверджував, що таке йому вдавалося). Так само не буде можливості копіювання тестових форм. Тож вступникам доведеться покладатися виключно на власні знання. 

«Цього року робити це буде неможливо. Якщо вступник намагатиметься робити щось подібне це буде виявлено інструктором і учаснику буде відмовлено у подальшій роботі з тестом».

                                                  Директорка УЦОЯО Тетяна Вакуленко

А що буде, якщо хтось із випускників таки спробує обманути систему, списати або використати тестову платформу з неналежною метою? У такому разі результат НМТ буде анульовано, тож його неможливо буде використати для вступу до вишу.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо