Стартувала реєстрація для участі у спеціальній сесії НМТ

Якщо з об'єктивних причин вам не вдалося зареєструватися та взяти участь ані в основній, ані в додатковій сесії Національного мультипредметного тесту, то не варто надто засмучуватися, ви ще можете стати учасником НМТ. Просто зараз уже почалася реєстрація на спеціальну сесії тестування: ви можете зареєструватися до 15 серпня включно.

Щоб узяти участь у спеціальній сесії НМТ, вам потрібно:

  1. 12-15 серпня створити реєстраційну картку, бланк якої автоматично формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», щл розміщено на сайті УЦОЯО.
  2. Сформувати комплект документів, що складатиметься з оформленої реєстраційної картки, копії паспорта, копії документа про повну загальну середню освіту (за потреби варто додати медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о).
  3. Надіслати комплект документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо немає можливості надіслати документи звичайною поштою, це завжди можна зробити електронною поштою. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також вказати, що це реєстраційні документи. Наприклад: Тимченко_реєстраційні документи.

Далі алгоритм дій наступний:

  • з 24 серпня потрібно свій логін і пароль. Для цього необхідно правильно ввести свої дані до спеціального сервісу «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022». Будьте уважні!
  • 25-30 серпня ー на Інформаційній сторінці учасника вибрати населений пункт для проходження НМТ.
  • 5-7 вересня ー остаточно визначатися з вибором населеного пункту для проходження НМТ, указати його назву на Інформаційній сторінці.
  • до 10 вересня ー отримати запрошення з інформацією про місце розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування.
  • 12–16 вересня ー взяти участь у спеціальній сесії НМТ.

Якщо під час основного чи додаткового періодів реєстрації на НМТ ви сформували реєстраційні картки і надіслати документи до відповідного регіонального центру, однак із якихось причин не змогли підтвердити участь, то вам НЕ потрібно знову реєструватися. Просто у період із 25 до 30 серпня підтвердіть бажання скласти тест під час спеціальної сесії.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо