Стартував додатковий період реєстрації для участі в НМТ

Сьогодні, 10 червня 2022 року, розпочався додатковий період реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті. Тож якщо ви не встигли до 19 квітня створити реєстраційні картки для участі в ЗНО, то цілком можете це зробити 10-20 червня.

Отже, насамперед вам потрібно:

У період із 10 до 20 червня створити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», що розміщено на сайті УЦОЯО. Необхідно уважно заповнити такі поля:

  • прізвище, ім’я, по батькові (за наявності),
  • дата народження,
  • серія (за наявності) і номер паспортного документа,
  • номер мобільного телефону.

Якщо є можливість, то роздрукуйте реєстраційну картку, заповніть від руки заяву про участь у тестуванні, вклейтк фото для документів (розміром 3×4). До заяви треба додати:

  • копію паспортного документа,
  • копію документа про повну загальну середню освіту;
  • за потреби - медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о).

Цей комплект документів потрібно надіслати до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо можливості скористатися засобами поштового зв’язку немає, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, вказану в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Далі ваш шлях наступний:

  1. Із 25 червня ви зможете дізнатися свій логін і пароль (правильно ввівши дані до спеціального сервісу «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022»). Вводьте персональні дані уважно!
  2. Із 8 до 18 липня на інформаційній сторінці вам необхідно підтвердити свіє бажання взяти участь у НМТ і вибрати населений пункт, що буде найзручнішим для проходження тестування.
  3. Із 1 до 10 серпня ви матимете можливість учтонити назву населеного пункту для проходження НМТ.
  4. До 12 серпня ви отримаєте запрошення-перепустку, де буде зазначено місце розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ. Також там буде зазначено дату та час початку тестування.
  5. 16–20 серпня ви зможете взяти участь у додатковій сесії тестування.

 

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо