Я хочу скласти НМТ, але ще не зареєструвався: що робити?

Повномасштабна війна рф проти України, на жаль, зламала плани багатьох випускників. Реєстрація на ЗНО була саме в розпалі, коли почалися воєнні дії, тож і зареєструватися встигли не всі, а потім у багатьох просто не було цієї можливості через відсутність інтернету, світла тощо.

Але той факт, що ви не встигли заповнити реєстраційну картку до 19 травня, не охначає, що у вас більше взагалі не буде можливості скласти тестування та спробувати вступити до омріяного університету, ні. Ви ще маєте можливість зареєструватися та взяти участь у додатковій сесії Національного мультипредметного тесту.

Для цього вам потрібно: 

  1. 10-20 червня – створити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися». З особливою увагою заповнити всі її поля, а потім надіслати комплект реєстраційних документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою. Звісно, якщо у вас є можливість скористатися послугами пошти. Якщо такої можливості немає, то просто надішліть документи на електронну пошту
  2. Із 25 червня – дізнатися свій логін і пароль, правильно ввівши дані до спеціального сервісу
  3. 8-18 липня – зайти на інформаційну сторінку, заповнити спеціальну форму, розміщену у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»: підтвердити участь у додатковій сесії тестування і вибрати із запропонованого переліку спочатку країну чи регіон України, а потім і населений пункт, у якому або поблизу якого ви плануєте перебувати в період додаткової сесії тестування.
  4. 1-10 серпня – надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ.
  5. до 12 серпня – отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування.
  6. 16-20 серпня – взяти участь у додатковій сесії НМТ. 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо