Я зареєструвався на НМТ, але не встиг підтвердити участь: що робити?

Наші життєві обставини зараз постійно змінюються, як і плани, тож інколи ми не встигаємо зробити щось важливе. Наприклад, ви могли не встигнути підтвердити свою участь у Національному мультипредметному тесті, хоча й створили реєстраційну картку учасника. Чи означає це, що ви втратили можливість скласти тестування та вступити цьогоріч до університету? Ні, ситуацію цілком реально виправити. 

Для цього потрібно:

  1. 8-18 липня – зайти на свою інформаційну сторінку, заповнити спеціальну форму, розміщену у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»: підтвердити участь у додатковій сесії тестування, вибрати із запропонованого переліку спочатку країну чи регіон України, а потім і населений пункт, у якому (або поблизу якого) ви планує перебувати в період додаткової сесії тестування.
  2. 1-10 серпня – надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ у певному місці.
  3. до 12 серпня – отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для  проходження НМТ, датою та часом початку тестування.
  4. 16-20 серпня – взяти участь у додатковій сесії НМТ. 

Якщо ви зареєстровані, але не маєте даних для доступу до Інформаційної сторінки, то завжди можете скористатися сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022», правильно заповнити потрібні комірки й отримати логін і пароль.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо