Відомі дати проведення НМТ-2024

Отже, чудова новина: стали відомі дати проведення Національного мультипредметного тесту. Загалом тестування традиційно складатиметься з двох сесій: основної та додаткової.

  • Основна проходитиме 14 травня – 25 червня;
  • Додаткова проходитиме 11 – 19 липня.

Відповідно, буде й два періоди для реєстрації – основний і додатковий. 

Основний етап триватиме з 14 березня по 11 квітня. Успішно зареєструвалися? Чудово. Але якщо ви захочете внести якісь зміни в персональному кабінеті (визначити інший предмет на вибір, змінити населений пункт в Україні або за кордоном, де складатимете тест), то потрібно це зробити не пізніше 15 квітня. 

Додатковий етап реєстрації триватиме з 10 по 15 травня. Він передбачений спеціально для тих осіб, які з поважних причин не змогли зареєструватися на НМТ в основний період. А також для тих, кому було відмовлено в реєстрації. Зміни до персональних даних можна буде внести до 19 травня.

Починаючи від 8 травня ви отримаєте можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники додаткових сесій отримають таке запрошення з 8 липня. 

Увага! З міркувань безпеки інформацію про те, де саме відбуватиметься тестування, не будуть оприлюднювати. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Наполегливо рекомендуємо учасникам не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека і їхня, і організаторів НМТ.

                                    УЦОЯО

Результати основних сесій НМТ, переведені за шкалою 100–200 балів, зʼявляться у ваших персональних кабінетах до 2 липня. Якщо ви братимете участь в додаткових сесіях – до 26 липня.

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо