20 червня – останній день для реєстрації на НМТ

Сьогодні, 20 червня, завершується додатковий період реєстрації для участі в Національному мультипредметному тесті. Тож якщо ви ще не встигли зареєструватися, то ще є можливість це зробити!

Наагадаємо, що для того, аби взяти участь у додатковій сесії НМТ, вам потрібно не лише створити реєстраційні картки, а й надіслати комплект необхідних документів до відповідних регіональних центрів до 27 червня. Зробити це можна як звичайною поштою, так і електронною. 

Як відомо наразі, із початку додаткового періоду створено понад 16 тисяч реєстраційних карток, однак на сьогодні зареєстровано тільки 763 учасники, які надіслали свої документи для участі в НМТ. Тож якщо ви забули це зробити, то покваптеся!

Важливо! Учасники, які до 27 червня не надішлють комплекти реєстраційних документів на електронну адресу, зазначену в реєстраційному повідомленні, не зможуть взяти участь у НМТ.

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо