Завтра останній день для підтвердження участі у НМТ

Завтра, 7 липня 2022 року, завершується другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ. Тож якщо ви ще не встигли цього зробити, то варто поквапитися! Інакше ви просто не зможете взяти участь в Національому мультипредметному тестуванні. 

За даними УЦОЯО на сьогодні, 6 липня 2022 року, спеціальну форму, що розміщено на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ», заповнили вже 198 689 учасників. Чимала цифра, чи не так?

Також наразі відомо, що бажання складати національний мультипредметний тест у тимчасових екзаменаційних центрах, що були створені в Україні, підтвердили 175 363 особи, а у 23 країнах Європи - 23 326. 

Пройшли обидва етапи підтвердження? Тоді вітаємо, ви зможете взяти участь в основній сесії НМТ!

Тепер варто почекати 12 липня 2022 року - саме в цей день у вас може з'явитися мржливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, в якій буде зазначено дату, час і місце проходження тестування в межах. 

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо