Стартував другий етап підтвердження участі в НМТ

Сьогодні стартував другий етап підтвердження участі в Нвціональному мультипредметному тесті, під час якого ви маєте остаточно визначитися з вибором міста/країни для проходження тесту.

Що для цього потрібно зробити? У період із 21 червня до 7 липня 2022 року на своїй інформаційній сторінці у спеціальній формі вибріть із запропонованого переліку назву населеного пункту, де зручніше буде пройти тестування. Це потрібно зробити незалежно від того, де ви перебуватимете у період проведення основної сесії, ー в Україні чи за кордоном. 

Важливо: Будьте уважні, коли вибиратимете населений пункт із випадного списку, адже деякі міста було додано або навпаки вилучено з переліку населених пунктів,запропонованих на першому етапі підтвердження. 

Варто зазначити, що можливості тимчасових екзаменаційних центрів не безмежні. Тож якщо кількість охочих проходити тестування в певному місці, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори, то після заповнення цих місць місто вже буде недоступним для вибору у випадному списку. 

Якщо ж говорити про кількість робочих місць для учасників у закордонних тимчасових робочих екзаменаційних центрах, то вони створювалися із урахуванням даних першого етапу реєстрації та можливостей закордонних партнерів. Тож наразі в переважній більшості міст вступники, які повідомляли про своє бажання складати тест саме тут, зможуть це зробити. Але, звісно, кількість охочих може збільшитися, тож доведеться вибирати серед доступних міст.

Коли ви пройдете і другий етап підтвердження участі в НМТ, то 12 липня 2022 року ви зможете завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним національного мультитесту.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Якщо ви підтвердили участь у період із 20 травня до 7 червня та хочете скласти тест у додаткову сесію, то просто пропустіть другий етап вибору місця проходження НМТ у межах основної сесії, натомість підтвердити участь у додатковій та впродовж 8-18 липня вибрати з запропонованих країн та міст ті, де бажаєте складати тест.   

У додаткову сесію учасники ви зможете проходити тестування, окрім зазначених країн, також у Фінляндії (м.Гельсінкі) й Люксембурзі (м. Люксембург), США (м. Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, та м. Сакраменто, штат Каліфорнія), Словенії (м. Марібор), Німеччині (м. Берлін), Швейцарії (м. Берн).

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо