Демонстраційний тест НМТ з хімії: пригадуємо формули

Якщо для вступу до омріяного університету вам потрібно скласти НМТ з хімії, то не гайте часу! Адже Український центр оцінювання якості освіти вже опублікував демоверсію тесту. Тож чому б не перевірити, наскільки добре ви за роки навчання запам'ятали хімічні формули та навчилися розв'язувати рівняння? 

Пройти тест НМТ з хімії можна за посиланням.

Тест, як і попередні, розміщено на сайті Львівського центру оцінювання якості освіти. Тож ви маєте пам'ятати, що інтерфейс тестувальника дещо відрізнятиметься від того, із яким ви будете працювати під час реального іспиту. Але це не має вас лякати, адже структура запитань, їхня кількість та час, відведений на тестування, збігатимуться. 

Для того, аби впоратися із виконанням усіх завдань (а їх буде 30), у вас буде 60 хвилин. Під час роботи ви також можете користуватися довідковими матеріалами

Під час демонстраційної та реальної версій тесту ви зможете:

  • самостійно визначати послідовність виконання завдань НМТ;
  • за потреби повертатися до раніше розв'язаних завдань;
  • змінювати раніше вказані відповіді.

Зверніть увагу: перед початком тесту УЦОЯО попросить вас дати відповіді на чотири короткі запитання. Не переймайтеся, адже ваші відповіді допоможуть Центру зібрати важливу статистику:

  • Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  • Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класів, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студенти І-ІІ курсів коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки).
  • У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  • Де ви зараз перебуваєте?
Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Якщо тестувальник підвисатиме, то не переживайте. Це лишень означає, що крім вас можливістю пройти мультитест вирішили скористатися інші випускники. Під час реального іспиту такого, звісно, не буде, оскільки організатори обіцяють обмежити кількість одночасних користувачів. 

Якщо у вас зараз повільний інтернет і ви не маєте можливості відкрити онлайн-тестувальник, або у вас не має часу просто зараз працювати за комп'ютером упродовж 60 хвилин, то просто завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ з хімії на свій пристрій. Виконайте завдання, а потім звірте свої відповіді з правильними.

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо