Демонстраційний тест НМТ з німецької мови: alles gute!

Упевнені, що знаєте німецьку мову настільки добре, що легко впораєтеся з нею під час національного мультитесту? Час пересвідчитися в цьому або зрозуміти, що треба ще трошки ретельніше підготуватися. Адже Український центр оцінювання якості освіти вже презентував демоверсію НМТ з німецької мови.

Пройти тест НМТ з німецької мови можна за посиланням.

Як і попередні демоверсії тестувань, ця розміщена на сайті Львівського центру оцінювання якості освіти. Таким чином, ви маєте враховувати, що інтерфейс тестувальника відрізнятиметься від того, що буде на реальному іспиті. Але не варто хвилюватися, адже структура тесту, типи запитань, їзня кількість та час, відведений на роботу, буде таким самим. 

Загалом ви маєте розв'язати 32 завдань, на це відводиться 60 хвилин.

Під час демоверсії та під час реального тестування ви зможете:

  • на власний розсуд обирати порядок виконанння завдань;
  • повертатися, якщо є така потреба, до раніше розв'язаних завдань;
  • змінювати вже обрані варіанти відповідей.

Зверніть увагу: перед початком тесту УЦОЯО попросить вас дати відповіді на чотири короткі запитання. Не переймайтеся, адже ваші відповіді допоможуть Центру зібрати важливу статистику:

  1. Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  2. Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класів, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студенти І-ІІ курсів коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки).
  3. У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  4. Де ви зараз перебуваєте?
Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Врахуйте, що тестувальник може дещо підвисати, адже крім вас спробувати свої сили можуть захотіти й інші випускники. Але під час реального іспиту такого не станеться: організатори обіцяють обмежити кількість одночасних користувачів. 

Якщо ж ви не маєте можливості (або просто не хочете) впродовж 60 хвилин працювати за комп'ютером, то скористайтеся можливістю завантажити демонстраційний тест НМТ з німецької мови на свій пристрій. Виконайте завдання та просто звірте відповіді з правильними.

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо