Що робити, якщо у вас немає даних для входу на інформаційну сторінку

Днями потенційні учасники національного мультипредметного тесту почали отримувати смс-повідомлення із даними для входу на свої Інформаційні сторінки. Але що робити, якщо в лютому-квітні ви створили реєстраційну картку учасника ЗНО, хочете брати участь у НМТ, але досі не маєте даних для входу на Інформаційну сторінку? 

У такому випадку Український центр оцінювання якості освіти радить із 12 до 19 травня зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» - там нададуть всі необхідні дані.

Телефони «гарячої лінії»: 

  • +38 095 523 46 47 
  • +38 066 680 55 28
  • +38 068 146 02 21
  • +38 068 142 05 95

Зверніть увагу! Оператори «гарячої лінії», з якими ви спілкуватиметеся, володітимуть інформацією тільки про логіни і паролі для входу на Інформаційну сторінку.

Маєте додаткові запитання? Наприклад, про реєстрацію на НМТ, особливості його складання тощо? У такому випадку краще зателефонувати до Українського (+38 095 903 95 10) або до регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Також, якщо ви ще не отримали або загубили свої логін і пароль для доступу до Інформаційної сторінки, скористайтеся додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022». Тут усе просто, достатньо коректно заповнити поля форми.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Варто пам'ятати, що Інформаційна сторінка – це важливий канал комунікації з Українським центром оцінювання якості освіти. Саме тут у другій половині травня ви маєте обов’язково підтвердити своє бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, в якому регіоні перебуватимете в липні. Коли саме потрібно це зробити? УЦОЯО обіцяє незабаром повідомити про терміни.

Напередодні тестування саме на інформаційній сторінці ви дізнаєтеся про дату, час і місце проходження випробування, зможете самостійно сформувати запрошення-перепустку, а також дізнатися про свої результати.

Тож отримані логін та пароль – дані для входу на Інформаційну сторінку – потрібно обов’язково зберегти!

Періодично заходьте на свою Інформаційну сторінку, аби не пропустити важливі повідомлення.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо