До уваги учасників НМТ: на ваших інформаційних сторінках розміщено запрошення на тестування

Національний мультипредметний тест в основну сесію складатимуть понад 206 тисяч учасників! В України НМТ проходитиме 181 436 осіб, а у 23 країнах Європи ー 24 997. І це чудово.

Сьогодні ж, 12 липня 2022 року, на інформаційних сторінках учасників основної сесії НМТ з'явилися спеціальні запрошення. У них ви знайдете дату, час та адресу проведення тестування. 

Важливо: допуск до тимчасового екзаменаційного центру стартує за 30 хвилин і припиняється за 10 хвилин до початку тестування.

Ви маєте самостійно сформувати і за можливості роздрукувати запрошення зі своєї інформаційної сторінки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Зайти на інформаційну сторінку можна за допомогою логіна і пароля, які ви отримали раніше.

Якщо ви загубили свій логін і пароль, то скористайтеся спеціально створеним для таких випадків сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022» ― достатньо коректно заповнити поля форми.

Ще один нюанс: якщо ви плануєте складати тест за кордоном, то зверніть увагу, що час у запрошеннях зазначено за Києвом. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо