Як і де дізнатися результати НМТ

Основна сесія Національного мультипредметного тестування вже у розпалі, а частина вступників уже успішно пройшла випробування. І якщо раніше на результати ЗНО потрібно було чекати декілька тижнів (і дуже хвилюватися!), то тепер усе набагато простіше: учасники побачили свої тестові бали на екранах комп'ютерів одразу після тестування. Далі потрібно було просто звіритися з відповідними таблицями та перевести тестові бали в бали за шкалою 100-200. 

Це чудово, але для того, аби подати документи до закладів вищої освіти, результату з екрану комп'ютера аж ніяк недостатньо. Насправді результати мають бути ще опрацбовані, розміщені на Інформаційних сторінках вступників, а потім ще й передані до ЄДЕБО.

Не варто хвилюватися: результати НМТ з'являться на Інформаційних сторінках уже до 12 серпня. Але УЦОЯО робить усе можливе, аби випускники отримали результати якомога швидше, максимум за 7-8 днів. 

Також в Українському центрі якості освіти наголошують на тому, що кожного дня, після отримання результатів НМТ, спеціалісти опрацьовують результати тестування, аналізують їх із огляду на можливі технічні та інші проблеми. Наприклад, дехто з учасників говорив про неможливість зберегти деякі відповіді, але зрештою після перевірки було з'ясовано, що відповіді збережено коректно. 

До того ж приємна новина: деякі учасники отримають на 1 бал із історії України більше, ніж було показано на екрані, оскільки після опрацювання матеріалів було виявлено технічну помилку. 

Аби нічого не пропустити та вчасно отримати важливу інформацію, періодичнно заходьте на свої Інформаційні сторінки. 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо