Спеціальна сесія НМТ: шанс для всіх, хто не встиг зареєструватися в основний і додатковий періоди

Якщо з різних причин ви не мали можливості зареєструватися для участі в Національному мультипредметному тестуванні в основний та додатковий період, то не варто засмучуватися та відкладати вступ до університету на наступний рік. Адже Міністерство освіти і науки України пішло на зустріч таким випускникам і внесло зміни до Календарного плану організації та проведення у 2022 році НМТ. Ці зміни передбачають спеціальний період реєстрації для участі в тестуванні.  

Якщо ви ще не зареєструвалися для участі у НМТ, вам потрібно:

  • у період із 12 по 15 серпня створити реєстраційну картку (її бланк автоматично формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися» на сайті УЦОЯО);
  • сформувати комплект документів (оформлена реєстраційна картка, копія паспорта, копія документа про повну загальну середню освіту і, якщо потрібно, медичний висновок за формою № 086-3/о про створення особливих умов для проходження тестування);
  • надіслати документи до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою (звичайною поштою або на електронку, головне в темі листа зазначити своє прізвище та те, що це саме реєстраційні документи, наприклад Клименко_реєстраційні документи).

Далі все просто:

  1. 25-30 серпня на вашій Інформаційній сторінці ви зможете вибрати населений пункт для складання НМТ.
  2. 5-7 вересня також через Інформаційну сторінку ви маєте остаточно визначитися із тим, у якому населеному пункті проходитимете тестування (підтвердити попередні дані або змінити їх).
  3. До 10 вересня ви отримаєте запрошення, де знайдете інформацію про розташування тимчасового екзаменаційного центру, дату та час старту тестування.
  4. 12-16 вересня ви візьмете участь у спеціальній сесії НМТ.
 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо