На пробне ЗНО зареєструвалося майже 43 тисячі осіб

До 22 січня триває реєстрація осіб для участі у пробному ЗНО. Воно покликане допомогти майбутнім випускникам впоратися із хвилюванням, зрозуміти, як проходить тестування, та перевірити власні знання. 

За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, станом на 17 січня 2022 року процес реєстрації завершили (тобто вже здійснили оплату послуг із проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання) 42 957 осіб, які замовили 67 005 тестувань. Які ж пробні ЗНО є найзатребуванішими серед учнів? Традиційно це тестування з української мови і літератури, математики та англійської мови.

Так, на українську мову і літературу зареєструвалося вже 59 684 учасники (завершили процес реєстрації – 28 540), на математику – 37 305 (завершили процес реєстрації – 18 295), на українську мову – 21 372 (завершили процес реєстрації – 9 884), на англійську мову – 24 376 (завершили процес реєстрації – 12 448). 

Теж хочете взяти участь у пробному ЗНО? Тоді вам необхідно зареєструватися на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, зайти до кабінету учасника за логіном і паролем (їх ви отримаєте під час реєстрації), роздрукувати квитанцію, оплатити послугу з проведення пробного ЗНО (а за кілька днів перевірити факт оплати). 

Нагадаємо, що пробне ЗНО з української мови, також із української мови і літератури відбудеться 19 березня, а з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов – 26 березня. 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо