Путівник учасника ЗНО: відповіді на всі запитання щодо тестування

ЗНО все ближче, а отже час визначатися з предметами та, звісно, розпочинати активну підготовку. Як не розгубитися у вирі інформації? Для того, аби допомогти старшокласникам розібратися у всіх нюансах, Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) створив «Путівник учасника ЗНО». У ньому зібрані всі запити та найпоширеніші запитання учасників тестувань. 

Це справжній довідник, який дасть відповідь на будь-яке запитання, що може виникнути до, під час або після тестування. Для зручності інформація згрупована за форматом «запитання ‒ відповіді». До того ж Путівник ще й дуже сучасний: для того щоб полегшити пошуки потрібної сторінки на сайті УЦОЯО, достатньо просто перейти за посиланням або зісканувати QR-код.

Як підготуватися до реєстрації? Які предмети обрати? Для чого брати участь у пробному тестуванні? Про що подбати напередодні ЗНО? Як визначають результати зовнішнього незалежного тестування? Відповіді на всі ці (і не тільки ці!) запитання ви точно знайдете у «Путівнику учасника ЗНО».

Також УЦОЯО окремо підготував добірку порад для батьків школярів, які складатимуть ЗНО.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо