Скільки доведеться заплатити, якщо хочеш скласти ЗНО з більше ніж 5 предметів

Український центр оцінювання якості освіти визначив вартість платної послуги з проведення ЗНО для учасників, які хочуть скласти тести з більше, ніж 5 предметів. 

Вартість платної послуги з тестування у 2022 році становить:

  • з англійської, німецької, французької, іспанської мов – 789 грн, у тому числі податок на додану вартість – 131,50 грн;
  • з історії України, фізики, хімії, біології, географії – 354 гри, у тому числі податок на додану вартість – 59,00 грн.

Замовити таку послугу можна буде в період із 4 до 14 березня (після того, як ви зареєструєтеся для участі у тестуванні з 5-ти предметів за кошти держбюджету).

Зробити замовлення можна буде за допомогою спеціального сервісу через Інформаційну сторінку учасника ЗНО, створену на сайті УЦОЯО. Оплата проходитиме у безготівковій формі із застосуванням електронного платіжного засобу через відповідні посилання з Інформаційної сторінки учасника або через термінали самообслуговування чи каси банківських установ.

Тож якщо вам потрібно (або просто хочеться) скласти більше, ніж 5 встановлених законодавством предметів, будьте готові до необхідності оплатити тестування. Не забудьте попередити батьків! Втім, у переважній більшості випадків 5-х предметів цілком достатньо для вступу в університет. 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо