Реєстрація на ЗНО в розпалі: зареєстровано вже понад 147 тисяч осіб

Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, реєстрація на ЗНО та ДПА в розпалі: наразі для участі в тестуванні зареєструвалося вже 147 641 особа. Ці учасники обрали 604 869 тестувань.

Наразі найзатребуванішими предметами є:

  • математика – її обрали 121 615 осіб;
  • історія України – її обрали 110 264 особи;
  • українська мова і література – її обрали 99 680 осіб (тут варто зауважити, що ще 46 072 особи зареєструвалися для участі в тестуванні з української мови).

Традиційно багато хто реєструється і на ЗНО з географії (74 204 особи), англійської мови (62 320 осіб) та з біології (49 625 осіб). Найменше охочих поки що складати іспанську мову – її обрала 71 особа. 

Зверніть увагу! Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа отримує в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням. Якщо ви ще не отримали такого документа, то УЦОЯО радить перевірити стан опрацювання реєстраційних документів за допомогою спеціального сервісу.

Якщож ви уже маєте Сертифікат ЗНО, але помітили помилку в деяких персональних даних, то має можливість внести необхідні зміни до 9 березня 2022 року, скориставшися спеціальним сервісом «Внести зміни».

Реєстрація триває до 9 березня 2022 року, тож не зволікайте!             

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо