Стартував перший етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ

Сьогодні, 8 липня 2022 року, стартує перший етап підтвердження участі в додатковій сесії Національного мультипредметного тесту. Зробитице можна до 18 липня.

Тож якщо ви зареєструвалися в основний період, але з якихось причин не підтвердили намір взяти участь а основній сесії НМТ або зареєструвалися в додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії тестування, то вам обов'язково потрібно пройти цю процедуру!

Для того, аби взяти участь у додатковій сесії, необхідно заповнити спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці (шукати її потрібно у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»), а саме: 

  • вибрати з переліку країну чи регіон України, а також населений пункт, у якому (або поблизу якого) ви перебуватимете в період додаткової сесії тестування (тобто 16-20 серпня 2022 року); 
  • зазначити прізвище та ім’я;
  • обчислити та правильно ввести результат у відповідне поле, натиснути на кнопку «Взяти участь у НМТ».

А потім почнеться другий етап підтвердження участі в додатковій сесії, який триватиме триватиме 1–10 серпня. З урахуванням населеного пункту, вибраного під час другого етапу підтвердження участі у НМТ, буде здійснено розподіл учасників за тимчасовими екзаменаційними центрами.

А вже потім, починаючи 12 серпня 2022 року, ви зможете завантажити зі вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, у якій буде зазначено дату, час і місце проведення тестування.

Наразі відомо, що додаткова сесія НМТ проходитиме у 21 області України та місті Київ. На жаль, неможливо провести НМТ у АР Крим, місті Севастополь, а також Донецькій, Луганській і Херсонській областях.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

За кордоном додаткова сесія НМТ відбудеться в Люксембурзі, Греції, Грузії, Естонії, Канаді, Бельгії, Данії, Латвії, Литві, Португалії, Австрії, Болгарії, Молдові, Польщі, Словенії, Хорватії, Словаччині, Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, Сполучених Штатах Америки, Туреччині, Угорщині, Німеччині, Фінляндії, Франції, Чехії та Швейцарії.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо