Стати пластуном: «На Урок» запускає онлайн-табір «Пласт: два кроки до пригоди»

Упевнені, що ви бодай колись чули про Пласт та пластунів, яких постійно порівнюють зі скаутами. І дійсно, Пласт є скаутською організацією, але від інших відрізняється потужною патріотичною складовою. А що ви ще знаєте про нього?

Наприклад, Хто вигадав назву «пласт» та яке взагалі походження цього слова? До чого тут козаки? Чому Пласт забороняли та як йому вдалося повернутись із небуття? Як стати пластуном? Відповіді на всі ці запитання ви можете отримати, долучившися до онлайн-табору «Пласт: два кроки до пригоди».

Під час занять волонтерка скаутської організації Пласт Анастасія Бойко познайомить вас із захопливим світом Пласту, розкаже про історію руху (а там чимало цікавого та важливого!), про його цінності та традиції. 

Але це ще не все! Ви також вирушите у віртуальну екскурсію до справжнього пластового табору, де на вас чекають дружні посиденьки біля ватри із веселими піснями, друзі та однодумці.

Для того, аби спробувати себе в ролі пластуна, достатньо про зареєструватися для участі в онлайн-таборі, а потім - долучитися до занять 20 та 21 березня о 18:00. Але не хвилюйтеся, якщо з якоїсь причини не зможете приєднатися - заняття завжди доступні в запису. А після заняття ви зможете долучитися до участі у всеукраїнському конкурсі від «На Урок» – «Пласт – наша гордість і мрія».

Реєструйтеся та розкажіть про онлайн-табір друзям!

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо