Завершено перший етап підтвердження участі в НМТ

7 червня завершився перший етап підтвердження участі в Національному мультипредметному тесті. За даними Українського центру оцінювання якості освіти намір скласти тестування підтвердили понад 214 тисяч осіб. В Україні тест готові складати майже 190 тисяч осіб, а от за кордоном – понад 25 тисяч.

Другий етап підтвердження участі в НМТ стартує 21 червня та триватиме до 7 липня. На цьому етапі учасникам необхідно остаточно визначитися з містом та країною проходження тестування та, якщо плани змінилися, обрати інший населений пункт чи навіть країну. Звісно, обирати варто найзручніший варіант.

Тільки після проходження обох етапів учасники зможуть завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ в межах основної сесії.

Ви сформували реєстраційну картку, однак до 7 червня з тих чи тих причин не змогли підтвердити участь у НМТ? Не варто хвилюватися, ви можете взяти участь у додатковій сесії тестування. Для вас було розроблено наступний алгоритм дій:

  • із 8 до 18 липня – підтвердити участь у додатковій сесії тестування і вибрати населений пункт, де буде зручно пройти НМТ;
  • із 1 до 10 серпня – надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ;
  • до 12 серпня – отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, а також із датою та часом початку тестування;
  • 16–20 серпня – взяти участь у додатковій сесії НМТ.

Якщо ж ви взагалі не встигли заповнити реєстраційну картку до 19 квітня, то тут теж є вихід. Можливість заповнити картку буде відкрита з 10 до 20 червня, ви зможете взяти участь у додатковій сесії тестування. 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо