Завершується реєстрація на НМТ-2023

Уже 3 травня завершується реєстрація для участі в Національному мультипредметному тесті. Тож якщо цьогоріч ви плануєте вступати до університету, то, сподіваємося, ви вже зареєструвалися. Але навіть якщо ні, то у вас ще є час! Головне – не зволікати. Що для цього потрібно?

Для початку – скористатися спеціальним сервісом на сайті УЦОЯО, створити на ньому персональний кабінет, а потім виконати в ньому наступні дії:

  • обрати серед запропонованих навчальних предметів той, який складатимете в межах НМТ;
  • завантажити копії (скановані або фото) реєстраційних документів;
  • надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру якості освіти.

Важливо! Якщо ви не натисне на кнопку «Надіслати на обробку», то регіональний центр не зможе опрацювати інформацію, оскільки просто не отримає дані. А отже, ви не будете зареєстровані на НМТ.

Якщо ж ви не надасте необхідні реєстраційні документи або надасте копії, які не відповідають всім вимогам (до речі, про них ви можете прочитати в нашій статті), то ви отримаєте відповідне повідомлення із переліком недоліків, які ви маєте виправити. Усунути помилки і знову надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно якнайшвидше, але не пізніше ніж 7 травня.

Важливо! Якщо ви не виправите помилки, то вам буде відмовлено в реєстрації для участі в національному мультитесті.

Надіслали документи на обробку? Періодично заглядайте до персонального кабінету, щоб не пропустити важливого повідомлення.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

До 7 травня у вас ще буде можливість в персональному кабінеті змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого хочете пройти тестування. Також до 7 травня ви можете змінити населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ. Тоді ж можна вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо