19 квітня – останній день реєстрації для участі в НМТ

Завтра, 19 квітня, останній день формування реєстраційних карток для участі в Національному мультипредметному тесті. Тож якщо ви плануєте вступати цьогоріч до вишу, то не зволікайте! 

Український центр оцінювання якості освіти радить бути дуже уважними під час формування реєстраційної картки та до заповнення таких полів:

  • прізвище, ім’я, по батькові (за наявності);
  • дата народження;
  • серія (за наявності), номер паспортного документа;
  • номер мобільного телефону.

Ці дані є важливими не лише для участі в тестуванні, а й для подання вами документів для вступу. 

Докладніше про процедуру реєстрації ви можете прочитати за посиланням.

Якщо ви раніше зареєструвалися для участі в ЗНО, то ви вже є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти.

Однієї реєстраційної картки цілком достатньо для того, аби потрапити в базу даних потенційних учасників мультипредметного тестування. Саме тому в УЦОЯО просять не створювати дублі цих карток, а також не надсилати свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Найближчим часом УЦОЯО обіцяє розказати, як дізнатися номер і PIN-код для входу на Інформаційну сторінку з актуальною для кожного вступника інформацією. 

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо