Цікаво та захопливо: Чілдрен Кінофест презентував Міжнародну програму

Ви любите кіно? Упевнені, що так! Адже воно відкриває нам віконце в незнаний яскравий світ, дозволяє відчути небувалі пригоди та фантазувати без жодних меж. Тож усім справжнім фанатам кіно приготуватися: Чілдрен Кінофест уже зовсім скоро, і ось він оголосив Міжнародну програму фестивалю!

У програмі 7 різножанрових та дуже цікавих стрічок для різних вікових категорій. Звісно, є номінант і від України. Отже, за перемогу поборються:

  1. Пригодницьке фентезі «Джура-королевич» (Україна). Картина розповідає про боротьбу добра проти зла, котру має очолити юнак, який випадково дізнається, що є нащадком славетного короля.
  2. Пригодницький фільм «Пригоди на Гелловін» (Данія). Фільм розкаже історію хлопчика, який намагається розшукати свою раптово зниклу сестру в найстрашніший вечір року.
  3. Сімейна комедія «Планета Ґаї» (до речі, призерка Сараєвського кінофестиваю). Стрічка розповідає про 14-річну дівчину, яка має дати раду з заздрісними однокласниками.
  4. Сімейна комедія «Душа команди» (Іспанія). Фільм про черницю, яка засновує у школі-інтернаті футбольну команду. 
  5. Казка «Зіронька Лаури» (Німеччина). Фільм про дівчинку, яка потоваришувала із зіркою, що впала з неба.
  6. Мультфільм «Паця» (Нідерланди, Бельгія). Історія поросятка, яке стає домашнім улюбленцем дев’ятирічної дівчинки. 
  7. Мультфільм «Неймовірна подорож на Північний полюс» (Норвегія). Стрічка присвячена реальній історії чотирилапої учасниці полярної експедиції на дирижаблі.

Як бачимо, програма обіцяє бути цікавою та насиченою, а змагання за перемогу - захопливим! 

А ще Чілдрен Кінофест познайомив аудиторію зі своїм Почесним послом. Людиною, яка цьогоріч представляє кіноогляд у публічному середовищі, допомагаючи поширювати ключові ідеї ініціативи. Цьогоріч ним став відомий музикант, фронтмен  гурту The Maneken, композитор і саундпродюсер ONUKA Євген Філатов.

А ще нагадаємо, що цьогоріч Освітній проєкт «На Урок» став медіапартнером 10-го ювілейного Чілдрен Кінофесту, тож очікуємо на цікаві фільми разом! А щоб очікування не було таким сумним, проходимо конкурс «Як це працює: кіноіндустрія» та дізнаємося більше про загадковий світ кіно!

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо