Розпочалася реєстрація на безкоштовні кінопокази 10-го Чілдрен Кінофесту

Усім прихильникам кіно приготуватися! Адже стартувала реєстрація на безкоштовні кінопокази в межах 10-го ювілейного Чілдрен Кінофесту! Нагадаємо, триватиме він із 30 червня до 9 липня, а фільми можна подивитися в кінотеатрах Києва, Львова, Одеси, Дніпра, Полтави, Вінниці, Житомира, Луцька, Хмельницького та Чернігова. Програма цікава та насичена, і кожен знайде фільм, який припаде йому до душі!

Нагадує про те, що час зареєструватися на Чілдрен Кінофест, і Почесний амбасадор фестивалю Євген Філатов:

Євген Філатов – музикант, композитор, аранжувальник, продюсер, член Європейської кіноакадемії, композитор та ведучий YouTube-проєкту «Як звучить Україна», фронтмен  гурту The Maneken, композитор і саундпродюсер ONUKA. 

Бронювання безкоштовних квитків відкривається на сайті Чілдрен Кінофесту поступово. Так, із 23 червня можна зареєструватися на фільм-відкриття, з 24 червня — на другий день фестивалю і так далі.

Розклад показів у кінотеатрах:

  • 30 червня – фільм-відкриття, українське фентезі «Джура-королевич». На Чілдрен Кінофесті відбудеться світова прем’єра цієї стрічки. Головний герой картини – джура Іванко, який свій день народження дізнається, що він — син легендарного короля, і що тепер має очолити вирішальну битву зі Злом. 
  • 1 липня – анімаційна стрічка «Неймовірна подорож на Північний полюс». Це заснована на реальних подіях історія чотирилапої учасниці полярної експедиції на дирижаблі.
  • 2 липня – казкова стрічка «Зіронька Лаури». Головна героїня – дівчинка, яка стає найкращою подругою зірки, яка впала з неба. 
  • 3 липня – coming-of-age комедія «Планета Ґаї». Стрічка розповідає про 14-річну дівчину, яка має дати раду з заздрісними однокласниками, зламом її профілю в соцмережах, та ще й допомогти місцевому власнику закладу дати відсіч шантажистам.
  • 4 липня – сімейна комедія «Душа команди». Фільм про черницю, яка засновує у школі-інтернаті футбольну команду, щоб упоратися з бешкетними вихованцями.
  • 5 липня – анімаційний фільм «Паця» (Нідерланди, Бельгія). Картина про порося, яке стає домашнім улюбленцем дев’ятирічної дівчинки.
  • 6 липня – пригодницький фільм «Пригоди на Гелловін». Головний герой — хлопчик, який намагається розшукати свою раптово зниклу сестру у найстрашніший вечір у році.
  • 7 липня – позаконкурсний ретроспективний показ фільму «Таємний сад» Аґнєшки Голланд («Ціна правди»)до 30-річчя з дати виходу фільму. Картина розповідає про 10-річну дівчинку, яка розгадує таємницю саду, захованого в похмурому маєтку.
  • 8 липня – показ фільмів-фіналістів 7-го Дитячого кіноконкурсу. У добірку ввійшли 20 робіт режисерів і режисерок 7-14 років з усієї України.
  • 9 липня – фільм-закриття фестивалю «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» – українське пригодницьке фентезі, яке стало переможцем торішнього Чілдрен Кінофесту. Знятий за мотивами казки Сашка Лірника, фільм розповідає про пригоди козака, який намагається вибратися з пекла.

Фільми «Джура-королевич», «Неймовірна подорож на Північний полюс», «Зіронька Лаури», «Планета Ґаї», «Душа команди», «Паця»,  «Пригоди на Гелловін» беруть участь у Міжнародному конкурсі. Переможця цієї програми визначать відвідувачі фестивалю шляхом глядацького голосування.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Не хвилюйтеся, якщо не зможете потрапити до кінотеатру. Адже долучитися до фестивалю можна також віртуально: в онлайн-кінотеатрі Чілдрен Кінофесту можна буде переглянути добірку фільмів-фіналістів Дитячого кіноконкурсу (буде доступна в усьому світі), Спеціальну ювілейну онлайн-програму – добірку фільмів-переможців Чілдрен Кінофесту попередніх років (переможці міжнародного конкурсу будуть доступні лише на території України, а переможці Дитячих кіноконкурсів — в усьому світі).

 

 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо