Побачити Антарктику: стартує незвичайна фотовиставка «Кольори білого континенту»

Побачити на власні очі айсберги, потоваришувати з пінгвінами та відчути себе дослідниками незвіданого – все це може дати подорож до Антарктики. Суворої та водночас надзвичайно красивої землі. Щороку до Антарктики з України вирушає експедиція. Там, на станції «Академік Вернадський», науковці проводять важливі геофізичні, метеорологічні та біологічні дослідження. І відкривають таємниці Антарктики. Хочете так само? Так, для цього для початку потрібно вивчитися, але побачити цю чарівну землю ви можете і просто зараз!

Із 10 липня по 14 липня в Харкові, у приміщенні Каразінської школа бізнесу, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, діятиме благодійна виставка фоторобіт кандидата біологічних наук, фотографа та учасника 27-ї та 28-ї Української антарктичної експедиції Сергія Глотова.

Ця виставка є частиною авторського фотопроєкту Сергія Глотова «Кольори білого континенту», спрямованого на підтримку волонтерських ініціатив для допомоги ЗСУ та всім незламним українцям, які у часи війни відстоюють та захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Відвідавши експозицію, ви познайомитеся з дивовижним світом Антарктики, її неповторними пейзажами, незвичними для наших очей поєднаннями кольорів, і звичайно, з її тваринним світом. Ви побачите світлини антарктичних птахів і ссавців, які мешкають поблизу української станції «Академік Вернадський», що розташована на острові Галіндез. Кілька видів пінгвінів, морські котики, леопарди і слони, льодовики та айсберги – на деякий час ви зможете зануритися у цю неймовірну атмосферу далекого Південного полюсу!

А ще на вас чекають цікаві заходи: ігри та захопливий конкурс від Освітнього проєкту «На Урок», учасники якої гарантовано отримають листівки незламності та інші призи. Інтригує, чи не так? До речі, ця виставка точно буде цікавою вашим батькам та вчителям, тож запошуйте і їх! Тим паче, що дорослі зможуть взяти участь в аукціон на допомогу ЗСУ та отримати антарктичні футболки, кепки та шеврони. 

Виставка безкоштовна, вітаються благодійні внески, які будуть спрямовані на підтримку ЗСУ та подальший розвиток проєкту.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Фотовиставка відкривається 10 липня 2023 о 10:00 (за київським часом). Під час відкриття ви також матимете унікальну можливість поспілкуватися із учасниками, цьогорічної Української антарктичної експедиції, адже заплановане пряме включення! 

До речі, Освітній проєкт «На Урок» став партнером цієї чудової фотовиставки, тож знайомимося із Антарктикою разом! А поки що можете підготуватися до неї, пройшовши наш цікавий конкурс «Подорож на Південний полюс»!

 

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо