Демонстраційний тест НМТ з англійської мови: do you speak english?

Якщо третім предметом для складання НМТ ви планували обрати англійську, то не гайте часу дарма! Адже Український центр оцінювання якості освіті вже опублікував демоверсію тесту. Тож перевірити, наскільки добре ви опанували за роки навчання англійську, можна просто зараз.

Пройти тест НМТ з англійської мови можна за посиланням.

Але перш ніж ви почнете працювати над завданнями, зверніть увагу, що тест розміщено на сайті Львіського регіонального центру оцінювання якості освіти, тобто це лишень тренувальний варіант. Тож інтерфейс тестувальника, із яким ви працюватимете, дещо відрізнятиметься від того, який ви побачите на реальному іспиті. Але не варто переживати, адже все буде просто та зрозуміло. До того ж структура завдань, а також їхні типи та кількість будуть такими самими.

Для того, аби виконати всі завдання (а їх 32), у вас буде 60 хвилин.

Як під час під час демонстраційної версії НМТ, і в межах реального тестування, ви зможете:

  • на власний розсуд визначати послідовність виконання завдань;
  • якщо виникне потреба, повертатися до того чи іншого запитання;
  • змінювати раніше вибрані варіанти відповідей.

Результат ви отримаєте одразу після завершення тестування.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Зверніть увагу: перед початком тесту УЦОЯО попросить вас дати відповіді на чотири короткі запитання. Не переймайтеся, адже ваші відповіді допоможуть Центру зібрати важливу статистику:

  1. Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  2. Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класів, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студенти І-ІІ курсів коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки).
  3. У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  4. Де ви зараз перебуваєте?

Ще один важливий момент: імовірно, що можливістю пройти демонстраціний тест з англійської мови захоче разом із вами скористатися чимало випусників. Тож сервіс може працювати із затримками. Не варто хвилюватися, адже на реальному тестуванні такого не буде, оскільки організатори обіцяють обмежити кількість одночасних користувачів. 

Якщо через певні обставини, наприклад, повільний інтернет, ви не зможете відкрити онлайн-тестувальник, або не маєте можливості просто зараз працювати за комп'ютером упродовж 60 хвилин, то просто завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ з англійської мови на свій пристрій. Виконайте завдання, а потім звірте свої відповіді з правильними.

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо