Демонстраційний тест НМТ з біології: час для перевірки знань

Якщо для того, аби вступити в омріяний університет, вам потрібно скласти біологію, то є чудова новина: Український центр оцінювання якості освіти вже опублікував демоверсію тесту! Тож ви маєте чудову можливість перевірити, наскільки добре розібралися у предметі та виявити можливі прогалини. Тим паче, поки що є час їх усунути!

Пройти тест НМТ з біології можна за посиланням.

Ви працюватимете з тестом, що розміщено на сайті Львівського центру оцінювання якості освіти. Тож врахуйте, що інтерфейс тестувальника відрізнятиметься від того, із яким ви працюватимете на реальному іспиті. Але це не критично, адже сама кількість запитань, їхня структура та тривалість тестування не зміняться. 

Для того, аби виконати всі завдання, і їх буде 30, відводиться 60 хвилин.

Як зараз, під час демонстраційного тесту, так і на реальному іспиті ви зможете:

  • визначати послідовність розв'язання завдань на власний розсуд;
  • повертатися до попередніх завдань, якщо виникне така потреба;
  • змінювати раніше вибрані варіанти відповідей.

Зверніть увагу: перед початком тесту УЦОЯО попросить вас дати відповіді на чотири короткі запитання. Не переймайтеся, адже ваші відповіді допоможуть Центру зібрати важливу статистику:

  • Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  • Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класів, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студенти І-ІІ курсів коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки).
  • У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  • Де ви зараз перебуваєте?
Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Зверніть також увагу на те, що, ймовірно, можливістю пройти демонстраціний тест з біології захочете скористатися не лише ви, а й інші вступники. Тож сервіс може працювати не ідеально. Утім, не варто хвилюватися, адже на реальному тестуванні такого не буде, оскільки організатори обіцяють обмежити кількість одночасних користувачів. 

Якщо у вас зараз повільний інтернет і ви не можете відкрити онлайн-тестувальник, або не маєте можливості просто зараз працювати за комп'ютером упродовж 60 хвилин, то просто завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ з біології на свій пристрій. Виконайте завдання, а потім звірте свої відповіді з правильними.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо