Демонстраційний тест НМТ з історії України: перевірте свої знання

Національний мультипредметний тест уже не за горами! Тож саме час готуватися. І одним із найефективніших етапів підготовки може стати виконання демо-варіантів тестувань. Тим паче, що УЦОЯО вже виклав у вільний доступ демонстраційний варіант НМТ з історії України! Тож ви можете просто зараз перевірити, наскільки добре знаєте предмет, та зрозуміти, які прогалини ще варто заповнити.

Пройти тест НМТ з історії України можна за посиланням

Обов'язково зверніть увагу: тест розміщено у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Отже, зважайте, що інтерфейс тестувальника, з яким ви працюватимете, дещо відрізнятиметься від того, який ви побачите на реальному іспиті. Але це не критично, адже типи завдань, а також їхня структура і тривалість виконання будуть такими самими.

Для того, аби впоратися із завданнями (а їх буде 30), відводиться 60 хвилин. 

І під час реального НМТ, і зараз, ви можете:

  • на власний розсуд визначати послідовність виконання завдань;
  • за потреби повертатися до того чи іншого запитання;
  • вносити зміни до варіантів відповідей.

Одразу після завешення тесту ви отримаєте свій результат.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Ще один нюанс: перед початком тестування УЦОЯО попросить вас дати відповідь на кілька запитань. Не лякайтеся, ці відповіді потрібні Центру для збору важливої статистики:

  1. Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  2. Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класів, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студенти І-ІІ курсів коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки).
  3. У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  4. Де ви зараз перебуваєте?

Важливо: очевидно, можливістю пройти демонстраційний варіант мультитесту з історії України одразу захоче скористатися чимало людей. А отже, враховуйте, що в роботі сервісу можливі певні затримки. Проте не варто хвилюватися: під час реального тестування такого не трапиться, оскільки організатори планують обмежити кількість одночасних користувачів.

Якщо через певні обставини, наприклад, повільний інтернет, ви не зможете відкрити тестувальник, або ви не можете зараз працювати за комп'ютером протягом 60 хвилин, то просто завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ з історії України на свій пристрій. Виконайте завдання та звірте відповіді з правильними.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо