Демонстраційний тест НМТ з математики: спробуйте власні сили

Якщо ви вже пройшли демо-версію мультитесту з української мови, то саме час тренуватися далі! Тим паче, що УЦОЯО виклав у вільний доступ демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту з математики. Тож ви можете просто зараз перевірити свої знання, виконавши його завдання.

Пройти демонстраційний варіант НМТ з математики можна за посиланням.

Важливий нюанс: тест розміщено у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Отже, варто розуміти, що інтерфейс, який ви побачите, відрізнятиметься від того, який буде на реальному НМТ. Але структура, типи запитань і тривалість їхнього виконання на 100% співпадатимуть.

На те, аби розв'язати всі завдання (а їх буде 22), відводиться 60 хвилин. 

Як і зараз, так і під час реального тестування, ви матимете можливість:

  • самостійно визначати послідовність виконання завдань;
  • повертатися за потреби до того чи іншого завдання;
  • змінювати варіанти відповіді.

Результати ви побачите одразу після завершення тестування.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Перш ніж ви перейдете до виконання тесту, УЦОЯО запропонує вам дати відповідь на кілька запитань, які допоможуть зібрати важливу статистику:

  1. Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  2. Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класу, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студент І-ІІ курсу коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки).
  3. У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  4. Де ви зараз перебуваєте?

Зверніть увагу: Звісно, зараз багато хто одразу кинувся проходити демонстраційний варіант мультитесту з математики, тож враховуйте, що в роботі сервісу можливі невеликі затримки. Але не хвилюйтеся, під час реального НМТ такого не станеться, адже організатори планують обмежити кількість одночасних користувачів. 

Якщо ви раптом не зможете відкрити тестувальник, наприклад, через повільний інтернет, або у вас немає можливості пропрацювати за комп'ютером одразу 60 хвилин, то просто завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ з математики на свій пристрій, виконайте завдання та звірте з відповідями. 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо