Демонстраційний тест НМТ з української мови: спробуйте свої сили

Чудова новина: Український центр оцінювання якості освіти виклав у відкритий доступ демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту з української мови. А це означає, що ви можете хоч зараз перевірити власні здібності, виконавши всі його завдання.

Пройти демонстраційний варіант НМТ з української мови можна за посиланням.

Як зауважують в УЦОЯО, тест розміщено у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Інтерфейс тестувальника не схожий на той, який буде на реальному НМТ, але структура, типи завдань та тривалість їхнього виконання нічим не відрізнятимуться. 

Для того, аби впоратися з усіма завданнями (а їх загалом 30), вам відведено 60 хвилин.

Як зараз, так і під час реального тестування, у вас буде можливість:

  • обирати послідовність виконання завдань;
  • за потреби повертатися до того чи іншого завдання;
  • змінювати варіант відповіді.

Результати, звісно, будуть одразу після завершення тестування. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Не лякайтеся, адже перед початком виконання тесту УЦОЯО попросить вас чесно відповісти на 4 запитання про себе. Це дозволить їм зібрати важливу статистичну інформацію. Запитання прості:

  1. Чи плануєте ви цього року вступати до закладу вищої освіти України?
  2. Укажіть, до якої з перелічених категорій ви належите (учні 8-10 класу, випускники ЗЗСО 2023 року, учні (слухачі) закладу професійної освіти, студент І-ІІ курсу коледжу, випускники минулих років, освітяни, батьки). 
  3. У якому регіоні ви здобували / здобули повну загальну середню освіту?
  4. Де ви зараз перебуваєте?

Зверніть увагу: зараз багато хто вже кинувся проходити демонстраційний варіант НМТ, тож у роботі сервісу можливі певні затримки. Але не варто хвилюватися, під час реального мультитесту такого не станеться. Чому? Бо організатори обіцяють обмежити кількість одночасних користувачів. 

Якщо ви не зможете відкрити тестувальник, то для початку спробуйте скористатися іншим браузером, а також перевірте налаштування систем безпеки на вашому комп’ютері / планшеті / телефоні.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном, то не засмучуйтеся! Ви можете завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконати завдання, а потім звірити свої відповіді з правильними.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На нашому курсі ти підготуєшся до НМТ з англійської та зможеш приборкати своє хвилювання. Кожне заняття — багато практики, розв'язання завдань формату НМТ.

Шарамук Ольга

Викладач англійської мови, стаж роботи — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо